~nuff ads...klik la disini ye~

Friday, 8 April 2011

entry tertanggguh: Lat,Kampung Boy sebuah Muzikal~

ngeee...tgok tuh.ako0 la tuh.model baju tidur.hahahaha.

oklah.nak cerita skit pasal lat nji.kitorg pergi berempat pada hari selasa 29hb mac aritu.antara ahlinya adalah Payed,Ruru, kak Ruby n ako0.
show pukul 8.30 malam.kami smpi tepat pada masanya.

nk dijadikan cerita,kitorang duduk kt tmpt yg sgt strategik la.kt tgh.tp xde la depan.yela,beli tiket murah je pun.

pelakon2 cerita ni hebat2 belaka...contohnya,AWIE,ATILIA,DOUGLAS LIM,JALIL HAMID dan semua watak pon best...suara diorg power babe~

bagi saya,cerita dapat 11/10..hehehehe..nk taw sebab apa??baca bawah ni k..

yang bestnye :
  1. ada AWIE!!!korng knal kn sape Awie ni..and korg mesti tahu yg ako0 ni kipas susah mati Awie.huhuhu.minat gila kt dia.suara die sngtx23 best!!
  2. jalan cerita dia autentik.kisah hidup seorang yang nak berjaya...meningkatkan inspirasi dan motivasi ako0!!
  3. kulisse atau props yang sgt cantik,menarik dan tertarik!
  4. lagu2 semua best + suara pelakon yang juga best...jalil hamid pon pandai nyanyi taw~
  5. huhu.yg penting...lakonan diorg best la~semua2..termasuk lat kecik,lat besar,bini lat,mak ayah lat,seorang singh,dan bos lat serta frankie Vee~

yang x bestnye pulak adalah sebab...
  1. tiket die mahal~
  2. lama n panjang sgt cerita...
  3. bnyk scene yg mcm ulang2.
  4. subtitle die kecik sgt..hehehe...
  5. tym ako0 pergi,xde artis lain ramai2 pon mcm ari lain.huhu..ade org jupe lisa,yusry,tomok.huhu..

oklah..overall memang teater ni best wpon ini first tym ako0 tgok teater dkt Istana Budaya...serius nk dtg lagi..yg terdekat 30 april ni~nk g konsert awie lagi..hehehe..abg Merah..tggu sye.



nampak x ako0 bergambar dengan sapa tu??haaaaaaaaa...tu lah penyanyi lelaki yang ako0 pling suka!dari umur 9thn lagi ako0 dah didedahkan dgn lagu2 die.huhu...trima kasih de sbb slalu pasang lagu awie smpi sye dah hafal.hehe.i love awie forever n ever!

ini atilia..die pon best berlakon..huhu...ni pic sye n kak ruby n atilia..hehehehe...kak atilia cantik!


~wishlist:nk jupe SRK ngn Beckham~

Sunday, 3 April 2011

bayi ini jantungnya di luar...subhanallah...(ectopia cordis)

video

klik video utk tgok keadaan sebenar~live.dirakamkan sejurus slpas dilahirkan.

subhanallah~

inilah ciptaan tuhan yang paling istimewa.

dilahirkan di HSA,Johor Bharu. bayi ini sangat istimewa~

dilahirkan dalam keadaan jantungnya di luar dari dada.bayi ini tidak mempunyai sternum...pelik kan?dalam istilah saintifiknye,ia dinamakan ectopia cordis.kalau perut terkeluar tu dah prnh dgr kn?tp kes ni sgt rare..huhu...

baby ini berketurunan Cina.akan dibedah di IJN xlme lgi.

DOAKANLAH SEMUA AGAR MIRACLE DARI TUHAN BERLAKU.

kes ini adalah rare sgt.harapan utk selamat sgtlah tipis....


~utk kawan2 yg bakal doktor,mmg ada eh pnyakit ni?~

rezeki~

aku anak pahang!!