~nuff ads...klik la disini ye~

Tuesday, 4 December 2012

Jab Tak Hai Jaan Poem...




Jab Tak Hai Jaan Lyrics

Teri aankhon ki namkeen mastiyan
Teri hansi ki beparwaah gustakhiyaan
Teri zulfon ki leharaati angdaiyaan
Nahi bhoolunga main
Jab tak hai jaan, jab tak hai jaan

Tera haath se haath chhodna
Tera saayon se rukh modna
Tera palat ke phir na dekhna
Nahin maaf karunga main
Jab tak hai jaan, jab tak hai jaan

Baarishon mein bedhadak tere naachne se
Baat baat pe bewajah tere roothne se
Chhoti chhoti teri bachkani badmashiyon se
Mohabbat karunga main
Jab tak hai jaan, jab tak hai jaan..

Tere jhoothe kasme vaadon se
Tere jalte sulagte khwabon se
Teri be-raham duaaon se
Nafrat karunga main
Jab tak hai jaan, jab tak hai jaan
— by Aditya Chopra

Translation to English

Saline mischief in your eyes,
Small insolences,
Laughing in your smile,
Waves of dusk unfurled in your hair,
I will not forget you,
Not untill I cease to breathe,
Not untill I cease to live

You took your hand away,
You turned your shadow face pale,
You never glanced this way
You, I will not forgive
Not untill I cease to breathe
Not untill I cease to live
— by Shah Rukh Khan



i will not review this film due to my busyness...when you guys wanna read about it..u can go to this link...http://apurvbollywood.blogspot.com/2012/11/jab-tak-hai-jaan.html ,this man gives a very detail review.


btw, ShahRukhKhan is awesome!handsome!OhMySamarAnand~!

Thursday, 22 November 2012

Thuppakki (The Gun) review

hey Guys...have you watched thuppakki ???if not  U should go and watch it!it is soooo berbaloi2...no cheating hokay!

my handsome VIJAY!


so sweet.hai na?






here is a review from me.hehe...because Vijay is soooo handsome in this film, i will just focus on him...Oh my JAGDISH!the actress is pretty but she is not my favourite.

what i like the most from this film is the SONGS! and THE PLOT!this film focuses on THE SLEEPER CELLS in Mumbai.normally, tamil movie is filmed in Tamil Nadu but this film is in Mumbai.see, it is different from other film.they speaks also both in this film.Hindi and Tamil.

Synopsis (in Malay+English)

Cerita ni start dengan kepulangan Vijay (Jagdish a.k.a Jagga) seorang Army yang bertugas di Kashmir.  percutian nya kali ini sebenarnya ada tujuan penting. Family Jagdish akan mengahwinkan Jagga dengan Nisha.  Jagga ada seorang kawan nama Balaji seorang polis di Mumbai.  Time diorg berjalan2 di bandar, ada satu serangan bom kat tgh bandar tu.  start dari serangan tu lah Jagdish ni mulakan mission untuk cari dalang yang mulakan pengeboman tu.  Dalang tu seorang je...tapi dia ada banyak sleeper cells yang hanya tunggu arahan untuk buat pengeboman ke 12 tempat sekitar Mumbai.Serangan tu dapat dipatahkan oleh Jagdish and the gang.  akibat dari diorg menggagalkan serangan tu, ketua terrorist tu bertindak untuk mencari siapakah yang bunuh konco-konco dia.  dalam pada buat serangan dan merancang semua itulah Jagdish sempat bercinta dengan Nisha, seorang gadis lincah, urban dan cantik.

apakah yang berlaku semasa pencarian itu?apakah yang berlaku pada Jagdish?kepada keluarga Jagdish and the Gang?

and you will fall in love with the songs in this film...there are 6 songs and all of them are very nice to hear...

here is the songs list:

Kutti pulli kootam
Antartica
Alaika alaika
Google Google
Vennilave
Poi Varaava.

till then peeps...

XOXO,
F... 

(tiru lisa surirumah)

Friday, 5 October 2012

I gave you the best of me.

my reading list...
Nicholas Sparks




there are more to read.but i believe in one thing..."Who has time to eat, must has time to read"...thank you Harald for the advice.

Wednesday, 19 September 2012

Nossa Nossa Ai Se Eu Te Pego - German Misheard Lyrics


This is how we can learn a new language!!!i like!~

This time we can learn Portugisisch through German sounds...it's so Funny!~
not only the song, we can learn the dance too. just type Michael Telo Ai Se Eu To Pego in Youtube. The dance is not so difficult and very enjoyable!

Saturday, 25 August 2012

Riang Ria di Aidilfitri...


~my raya outfit~



Selamat Hari Raya.Maaf Zahir Batin!

Saturday, 18 August 2012

Eid Mubarak everyone!!



Selamat Hari Raya saya ucapkan kpd semua muslimin dan muslimat, mohon maaf zahir dan batin.

yg tulus ikhlas...
~Farah Khan 23~

Monday, 30 July 2012

Harira aur Chabakia...

where to find these???



it looks soooo temptating right?

these are typical food during Fasting month in Maghribi.

ok..enough about foods...i'm hungry~huhu...


#salaamRamadhan!!~

Tuesday, 24 July 2012

Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente with lyric


source: http://lyricstranslate.com

Suavemente (kiss me gently)

[Chorus]
Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

[Pitbull]
It's like deja vu baby, dale!

[Nayer]
I know you craving, and I can save it
You’ve been so patient
And I’ve been waiting, for you to take it
And you can keep it
Just say you need me, make me believe it

I wanna go-o-o
Can’t let you go-o-o
Hey mami, damelo otra vez
Da-da-damelo otra vez

I wanna go-o-o
Can’t let you go-o-o
Hey mami, damelo otra vez
Da-da-damelo otra vez

[Chorus]
Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

[Pitbull]
The way you moving (suave)
Makes me say (suave)
Go head baby (suave)
Do it my babe (suave)

The way you moving (suave)
Makes me say (suave)
Go head baby (suave)
Do it my babe (suave)

[Mohombi]
Tell me you want it
So I can get it
Let’s just be honest, you are the finest
Got you surrounded, baby surrender
Don’t make me hunt you, I know you want to

I wanna go-o-o
Can’t let you go-o-o
Hey mami, damelo otra vez
Da-da-damelo otra vez

I wanna go-o-o
Can’t let you go-o-o
Hey mami, damelo otra vez
Da-da-damelo otra vez

[Chorus]
Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

[Pitbull]
Mohombi, Nayer, Pitbull, FIRE
This is revolution in music and we cause riots
Yeah, just try us
Double domination
And everybody knows that me no liar
Redone, have them sent a one billion year
And here’s my wire

Armandito, tremenda gente
Tenemos siempre calle elegante y decente
Esta noche vamos hacer el amor
Ya tu sabe bebita suavemente

I want you to lose your mind, lose control
What before, lose it man
Cause I know that to win big
You gotta be ready to lose it all, dale!

[Chorus]
Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

Suavemente, besame
I’m ready to do whatever
If you take me away

Suavemente, besame
I’ll make you do whatever
If I take you away

Saturday, 14 July 2012

Erti Kawan (OST Memberku Hawa)



Lirik Lagu Erti Kawan (OST Memberku Hawa) – Adira
Dari kecil kita mengenali
Main guli dan lompat tali
Pejam celik dewasa kini

Tiap hari yang kita lalui
Ada caranya sendiri
Sama-sama kita tempuhi

Kadangkala dunia ini
Buatku geram dan benci
Kau sentiasa memahami diriku ini

Bagaikan roti dan kaya
Teh dan gula
Kau dan aku pasti bersama

Bagai belakang dan depan kiri kanan
Serasi saling melengkapkan
Kerna itulah erti kawan

Bagaikan roti dan kaya
Teh dan gula
Kau dan aku pasti bersama




it's a short but catchy and sweet song~!

can you solve this problem???

CUADRO DE RELACIONES



it is too complicated haaa???

hahaha...you should watch this drama...then you will understand what type of shape is their love.hahaha...
i'm not into K-Pop, but for this drama i can say YES to K-drama.

A story about a 49-days Spirit-traveller...full of tears,happiness,cuteness and LOVE~








p/s-inamok..bkn ko je leh post KPOP hari2...ako0 pon boleh taw...

Friday, 29 June 2012

Sunday, 17 June 2012

happy abah's day!!!






saaayaaaaaaang abah ketat ketat!!!~


happy fathers day Becks!!


happy fathers day to SRK!!





p/s-hahaha..abah buat lawak..ako0 mesej 'selamat hari bapa'... dia reply 'kome abah,bkn bapa' ...adoiyai.abah abah~


Sunday, 3 June 2012

I 'm in love with The Huntsman

~Introducing my new boyfriend~


He is my Huntsman in Snow White and The Huntsman...


He is always with that axe in the movie~

                                            

arghhhhh...he makes me crazy.


His smile worth millions dollar and handsome is his middle name... <3 Chris Handsome Hemsworth <3


Here is Hemsworth's biodata



  • Chris Hemsworth (born 11 August 1983, Melbourne) is an Australian actor best known for portraying Thor in the Marvel Studios films Thor (2011) and The Avengers (2012), and Curt Vaughan in The Cabin in the Woods (2012). 
  • Hemsworth is set to continue his role as Thor in the upcoming film Thor 2 in 2013.
  • Chris studied American English at Screenwise Film & TV School for Actors in Sydney, Australia.
  • He put on 20 pounds of muscle for the title role in Thor (2011).
  • Daughter, India Rose Hemsworth, was born on May 11, 2012 in London.
  • Wife, Elsa Pataky, 35 years old has Spanish-Hungarian-Romanian blood.
  • His trademark is the deep resonant voice.




p/s-u should see him before u like him...and the movie 'Snow White and the Huntsman' is awesome!!!

Saturday, 2 June 2012

review novel: Bulan di atas Champs Elysees

belum terlambat kot untuk buat review novel ni.


cerita macam ini lah yang memang i nak baca.kisah benar seorang perempuan Melayu Islam yang bercinta dengan seorang lelaki Perancis beragama Kristian.

Bertemu dengan Jean Paul di maya menjadi gerbang dia menelusuri ‘Parisku yang indah, Parisku yang romantis’... menaiki anak-anak tangga di Bukit Montmarte serta melihat pelukis-pelukis dan lukisan mereka yang indah; berjalan berpegang-pegangan tangan sewaktu musim bunga di Jardin Tuileries; menyaksikan pementasan teater Little Prince (Le Petit Prince) di L’Opera; melawat Musée D’Orsay yang penuh ukiran-ukiran cantik; melopong memandang lukisan Leonardo da Vincci – La Giaconde atau Mona Lisa di galeriteruja dengan kedai-kedai berkelas di Rue de Rivoli; minum kopi café viennoise di café-cafécomel sambil makan roti pain au chocolat....

“Eva Hana, je t’aime, mon amour, pour toujours.” 

hati perempuan mana yang tidak cair bila hari-hari dengar lelaki cakap macam ni kan???i pon dah melebur takat lebur dah kalau dengan org sebut 'Cherie' kat i..hihi...

Review novel
i give 4.3 Stars for this Novel!!!

THANKS TO WRITER, EVA HANA sbb sudi menulis pengalaman hidup anda ke dalam novel.sememangnya bukan senang nak bercerita tentang kisah hidup peribadi.nak nak untuk bercerita dengan penuh emosi.tapi anda berjaya lakukan nya...anda telah membawa i sebagai pembaca ke dalam hidup watak eva itu.  walaupun novel ini dikategorikan sebagai novel yang nipis, tapi jalan ceritanya still boleh difahami walaupon agak cepat perkembangan plotnya.  scene novel ini yang banyak di Perancis sangat best!  setiap sudut di Paris telah ditulis dalam bentuk yang paling baik.  i can imagine all the places, since i was there.  i love Paris so much!!!gaya bahasa novel ini santai sahaja.tidak terlalu puitis namun masih terkesan di hati.
ceita anda memberi inspirasi kepada i...

memang betul lah cakap orang...bukan senang nak kahwin berlainan agama, adat dan bahasa ni.  hanya bila kita mempunyai iman yang cukup kuat je mampu nak kahwin dan bawak orang masuk agama Islam ni...it is not easy ok!!  dalam novel ni pada mulanya memang Eva tu terlalu lemah dengan pujuk rayu dan ayat ayat jiwang Jean Paul.  Eva kalah dengan cinta dan keindahan Paris...namun mujurlah dia seorang yang terpelajar membuatkan dia masih mempertahankan agama.  tapi sayang..cinta tak boleh di bawa kemana kalau agama menghalang...walapun cinta itu suci dan agama bukanlah faktor terbesar, mengikut pendapat Jean Paul..tapi sbg org Islam. Agama adalah sesuatu yang penting kerana agama adalah hidup seorang Muslim.  pelbagai dugaan berlaku di sepanjang percintaan mereka.  Jean Paul mengalah juga.  satu masalah selesai..tapi bagaimana dengan penerimaan keluarganya???sebuah keluarga yang sangta pentingkan agama kristian tidak mengalah.  sedaya upaya mereka akan memastikan Eva masuk agama mereka...owh..betapa beratnya dugaan percintaan kamu Eva...

"Dan dengan sedaya upaya, aku memegang kewarasan kerana aku bercinta!"

apakah nasib Eva Hana yang cinta mati terhadap Jean Paul?bahagiakah mereka dengan perkahwinan campur ini? anda perlulah baca novel ini.hihi...x rugi pon kalau membaca kan?

ok lah...i rasa novel ini sesuai untuk individu yang berhasrat untuk kahwin campur(macam i,insyaallah), yang sudah kahwin campur atau yang mengalami krisis bersama pasangan...ingatlah, dugaan ada di mana2.  Cinta dan agama memang tak dapat dipisahkan.believe me...

p/s-nowadays i see terlalu banyak pasangan Islam yang berkahwin campur tetapi telah mngikut gaya hidup pasangan yang bertentangan dengan Islam..Nauzubillah~  kembalilah kepada agama Islam yang suci murni ini.

Friday, 1 June 2012

Oh My English! - Liyana Jasmay & Altimet with lyrics.



hari2 dengar lagu ni..i loiikkee...comel sgt liyana jasmay ni dlm vc ni wpon nmpk sgt miming yg x mnjadi...

btw x sabar nk tggu episod 2 hari ahad ni...hihi...

jom nyanyi sama saya!!! OH mY eNgLisH!!!

Sunday, 27 May 2012

Moonu 3 film review

entry ni dah lama tertunggak...maapkan saya.ini review filem tamil kedua dari frhkhn...hehe...first aritu review filem Enthiran...kali ni i'll post tentang filem 3 atau disebut moonu dalam bahasa tamil.

Filem ini lakonan 2 orang pelakon hebat dan pelakon favorite i iaitu Dhanush dan Shruti Hassan...they are perfect couple.filem ini dah ditayangkan pada bulan lepas.oh my God...filem ni best giler!!even @nor4danish pon suka taw...hihi..=)

Sinopsis

Percintaan antara Ram dan Janani bermula sejak zaman persekolahan lagi.  Ram seorang budak kaya yang nakal selalu ikut Janani dari belakang dengan kawan2 dia Senthil n Kumaran.diorang selalu kacau Janani...sejak dari itu, Janani pon terpikat dengan Ram.  Konflik terjadi bila dah habis sekolah, Janani kena pergi US.  Time tu Ram merajuk pastu last2 Janani buat keputusan nekad utk bersama Ram dan x sambung belajar.  Diorang kawen tanpa restu dari family Janani...kehidupan diorang happy sangat2.  Untill one day, Ram mengalami suatu penyakit yang pelik iaitu bipolar disorder...dia x dapat control kemarahan pastu selalu emosi tak stabil.kalau ada perkara kecik pun dia akan melenting.  Tapi sebabkan dia terlalu sayangkan isteri dia, dia taknak isteri dia tahu pon pasal penyakit dia.  Dia gunakan Senthil semasa rawatan dia.semasa dia mendapat rawatan, dia tak bersama dengan Janani dan jadikan Janani rasa kasih sayang Ram kt dia dah hilang...apakah yang terjadi seterusnya???

antara scene yang best...








Review

first of all...thanks to siti nazira..my friend till jannah because dare to teman me to watch this tamil movie in GSC Star Mall. I give 4.5 stars untuk filem ni...Congrats to Aishwarya merangkap anak Rajnikanth dan isteri kepada Dhanush sendiri kerana menghasilkan movie yang lain dari lain dan best!!!kisah pasal orang yang bipolar disorder ni memang jarang kita tahu.tapi sebenarnya ramai je yg ada penyakit macam ni.cuma antara sedar dan tak je.Jalan cerita dah best...teknik gambar pon perfect...paling best part lagu!! serius semua lagu dia best..kalau nk dengar, meh pergi link ni.... download moonu songs ...antara lagu yang terngiang-ngiang dan sedang dihafal adalah Po nee Po, Kannazhaga dan one of the best song ever Why This Kolaveri Di...


so, apa tggu lagi??pergi lah subscribe ASTRO FIRST!! cerita ni masih lagi ditayangkan di situ...tajuk 3...serius best korang...tak rugi pon tengok!!memang best la...ada scene lawak,comel,romantik gila, sedih, seram, suspens...semua la ada...


p/s- next movie is Billa 2...ada siapa nk teman saya tengok tamil movie in cinema x???

Tuesday, 22 May 2012

Colours of 1Malaysia 2012 frhkhn's edition.


i just want to share my moment during my first experience...
enjoy dude!!~



ru and that girl.


im in the full-costume with one of my teammate...~aisy~


our 3 Kpop girls...hihi...kowang meletopsss sgt~

see!!how colorful we are during that night!!!

u can only see my back~hihi...

right after performance~oucchh...sorry for the awkward face expression.



we had met Khatijah Ibrahim while waiting for abang bas...


while waiting...we gone wild and crazy!!


alhamdulillah...after a very tiring and intensive latihan . we succeed to perform in front of the crowd...a moment to remember.. 19 May 2012.
 we are one of the Musical Performer.  in collaboration with professional dancers from MBPJ, a group from UiTM Shah Alam, akaks n abangs from i dont know where...we had a very satisfied performance...at least for us.
we are the first among all performance...cuba bayangkan betapa nervousnya i at that time.huhu.
i am not a poet.so,i dont know how to write jiwang2 to express my feeling...but i have one thing, that i want to share with you all.
~I hope that the friendship among us in Citrawarna will never die~
it is not easy to make friends.so, i wish that we can continue our friendship okayhhh??paham x mak hayammm sekalian?hihihi.bnyak perasaan yang terlibat sepanjang citrawarna ni...jatuh cinta, jatuh kasih, benci, sayang, meluat, annoying, menyampah, geli semua ada...but we are Friends..ok?

p/s-xde gambar berdua  dgn dia...o0o0ppsss...xde gambar tym menari pon =(
p/ss- o0opssss.terjatuh hati pada yang x sudi.
p/sss- ignore my grammar... #ohmyenglish


Saturday, 12 May 2012

Tarian Citrawarna-Colours of Malaysia 2012

Salam 1Malaysia!


JADUAL LATIHAN CITRAWARNA UM and/or UITM.

1. SABTU - 12 MEI 2012- JAM 9 MALAM...DEWAN KK9....um n ipg sahaja...
2. AHAD - 13 MEI 2012 - JAM 9 MALAM...DEWAN KK9...abg kenek n abg azwa dtg...uitm pun ade....
3. ISNIN - 14 MEI 2012 - JAM 7.45 PETANG...DATARAN MERDEKA...
4. SELASA - 15 MEI 2012 - JAM 7.45 PETANG...DATARAN MERDEKA...
5. RABU - 16 MEI 2012 -JAM 7.45 PETANG...DATARAN MERDEKA...
6. KHAMIS - 17 MEI 2012 - AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN...
7. JUMAAT - 18 MEI 2012 - FULL-DRESS REHEARSAL....AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN...
8. SABTU - 19 MEI 2012 - SHOW TIME... :)



tarian Muzikal diiringi lagu remix Kuala Lumpur Ibu Negeri.








bahawasanya saya join dan megalami pengalaman penat yang luar biasa.sekian.

Thursday, 3 May 2012

Cinta buat Emelda dan Kasih Antara Kita


drama yang disiarkan di TV3 sekarang...sangat best cerita ni.cerita adaptasi novel Kasih antara Kita ni sangat la menarik.lakonan FIZO OMAR dan ALMY NADIA sangat menjadi.pasangan ini kelihatan sangt hebat...memang boleh menitiskan air mata lah kalau tengok cerita ni...
drama 24 episod ni akan berakhir malam ni...untuk sesiapa yang belum tengok cerita ni...jom tgok dekat tonton.my ...

pelakon lain yang berlakon dalam cerita ni pon hebat2...ada Erry Putra, Amran Ismail, Diana Amir, Aida Khalida, Mustapha Kamal, Rebecca Nural Islam dan ramai lagi...cerita ni memang berjaya mengalirkan air mata sesiapa yang menontonnya..serius...tak tipu.

tapi ada lah gak kelemahan cerita ni.contohnya penggunaan lagu latar cerita ni..terlalu banyak.ada kalanya mmg x sesuai dengan situasi pon..tapi ok lah...lagu indonesia pon banyak di gunakan.

ok lah..tak sabar nak tunggu malam ni...episod akhir..apakah nasib Emelda...bahagiakah Emelda bersama Aril Fatah? atau akan tergugatkah cinta mereka disebabkan rancangan jahat Zalida dgn Nazri??malam ni kita akan lihat k...

btw ,i belom baca lagi novel yang i dah beli...hehehe...nnti kita review novel plak k???hehehe....

rah and retissss~

all my collection...


with my favorite singer!!!yahoo. AWIE~ 


IDK her name...


@AtiliaCLPT


Erra Fazira da bomb uoollsssss....


sorry..jangan pengsan k... AARON AZIZ atau twitter @aaron535aziz


i am SUPERF120!!! yahhoo... @fizoomar Fizo Omar hensem sangat korang..*melting*


haaaaa...ini lagi sorang.hensem.tapi x ramai peminat.xpe FIZZ FAIRUZ...i like u!



   
                                    


she is Datin Paduka Umie Aida okeyhh???kenal???


dapat nyanyi se-mic dgn AMY SEARCH siottt!!!






~i am so takde mood nak buat apa-apa...haha..layaaaann sajorkkk~

Monday, 9 April 2012

lagu French untuk OST Ariana Mikhail.





lagu ni selalu kita dengar tym scene Ariana n Mikhail dekat Paris...hehe...

Wednesday, 28 March 2012

Amigo Vulnerable

http://www.youtube.com/watch?v=aMNa1ltLUhI&feature=related

Vulnerable friend

One step back, with the city really sunny
I can’t disappoint and ruin the love anymore.
One and no more, and the soul is out of control
Because my life is like that, like a rare curse
I am depending of you

And now i am here, your vulnerable friend, i can’t go on,
The vulnerable history.

Let me pass, there is a heart for the two of us.
It’s necessary to be happy, do you believe so or not
I am depending of you.

And now i am here, your vulnerable friend, i can’t go on,
The vulnerable history.
I am here screaming your name
Alone in loneliness, i am depending of you.

The light goes away, and you go away, i can’t be
A day more, a day more without you, a day more without you.

And now i am here, your vulnerable friend, i can’t go on,
The vulnerable history.
I am here screaming your name
Alone in loneliness, i am depending of you.

Thursday, 22 March 2012

i am addicted to #drawsomething.








Play the Free version of Draw Something, the most popular social drawing and guessing game on Android! Experience for yourself the laugh-out-loud game your friends are raving about! Plus get these special bonuses:

★ 900+ Words to Draw
★ 5 FREE Bombs


go here to download this application~

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omgpop.dstfree




berbalik kepada tema,tulis melayu je lah.ta reti nk tulis omputih.

sesungguhnya permainan drawsomething ni sangat2 lah mengasyikkan dan melalaikan semua makhluk di muka bumi ni...(over)...


jom lah main game ni..install dekat gadget2 korang yang canggih atau separa canggih macam samsung Galaxy S mcm i.apa apa lah.janji Android...kita boleh lukis2 sesuka hati mak bapak kita je dekat kawan2 FB yang main permainan ni...perasaan main drawsomething ni sama lah dengan main Happy Farm pada suatu ketika dulu..cuma yang ni x perlukan komitmen dan bakat mencuri yang hebat...cukup lah kalau jari anda boleh menconteng arang ke screen henpon korang..hahahha...

nk tgok betapa kreatifnya orang yang main ni??ni ada contoh...




haaaaa...tengok??!!!kreatif kan diorg ni...lukisan i x la lawa cam ni...tapi still best main game ni...jom ramai2!!!be my opponent!!!



tata!!!

rezeki~

aku anak pahang!!