~nuff ads...klik la disini ye~

Monday, 7 March 2011

hujan bunga di Singapura~



ahli rombongan bersama ntah sape2 ntah depan the mummy revenge Roller coaster yang sedikit pon tak mencabar minda...

we were here....kau dah pg ke???ngeeeeeee~


aksi menunggu teksi kat New York~sungguh ada styleee lah!!~

hey perempuan...senget sangat tu nk ke mana???huhu...credit tu kujing ye~

dari kiri si pinky,si onion and si birunye awak~




untuk cerita yang lebih lanjut...sila ke blog BAZILALALA...ako0 yakin die akan uat post pasal singapore ini dgn lebih detail.sesungguhnya,mood berblog ako0 sangtalah kurang..

10 comments:

Hishyamuddin said...

menarik...

mizzura said...

alololo..cian..kita tak pernah pergi lagi :-D

farah hairuddin said...

sudin-serius menarik..yok pergi~

farah hairuddin said...

zura-hehehhe..pergi la sekali.x rugi pon.berbaloi2...mcm iklan celcom.

ctnurhaida said...

ape kes??sua pink2..hahha..wah!!asal ko da beli beg???cis!

farah hairuddin said...

suar pink itu menawan..sekian...hahahaha...
beg ape???tu beg pinjam.hehe.bag ako0 kaler coklat.

fara_farez89 said...

perr beznye farah....ni kuar mood na g bercuti ni...hohohoh

mestmaker101 said...

best...best...best utk jln2..utk hidup d singapura??heheh

farah hairuddin said...

farah-hehehe..best sgt!!ajak la abang polis tu berjalan.hehehe.murah je...awak kn dah kije.

farah hairuddin said...

qeh-hidop kt sne??pon ok kot klu dpt kerja sana..heehe..lawa bndr die.serius.

rezeki~

aku anak pahang!!